Jūsų asmens duomenų valdymas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Susipažinkite su slapukų politika.

Privatumo politika
Spausdinti

Finansavimas

Viešosios įstaigos "Jaunimo slėnis" darbuotojų kvalifikacijos tobulinimas darbo vietoje

Nr. 09.4.3-ESFA-K-827-01-0002

Paraiškos būsena:
Nesudaryta sutartis
Vykdytojas Viešoji įstaiga "Jaunimo slėnis"
Regionas Vilniaus miesto
Priemonė Pameistrystė ir kvalifikacijos tobulinimas darbo vietoje
Prioritetas 9 PRIORITETAS. Visuomenės švietimas ir žmogiškųjų išteklių potencialo didinimas
Kvietimo kodas 09.4.3-ESFA-K-827-01

VšĮ „Jaunimo slėnis“ vis dažniau gauna užklausų bei pageidavimų iš ugdymo įstaigų vadovų pagaminti patiekalų ir vaikams su specialiais poreikiais (pvz., netoleruojantiems gliuteno, laktozės ir kt. ar alergiškiems tam tikriems maisto produktams). Atsižvelgdami į kylantį poreikį bei norėdami jį atliepti, planuojame suteikti savo darbuotojams naujausių mokslu pagrįstų žinių bei praktinių įgūdžių, kurie leistų pagerinti ir išplėsti maisto ruošos galimybes bei pritaikomumą. Tuo pačiu planuojame suteikti žinių kaip kuo daugiau sveikų produktų įtraukti į vaikų mitybą būtent vaikams patrauklia forma. VšĮ „Jaunimo slėnis“ virtuvės darbuotojams trūkstant žinių apie visavertę ir subalansuotą mitybą VšĮ „Jaunimo slėnis“ negali pilnai atliepti klientų lūkesčių gauti aukštos mitybinės vertės vegetariškų (veganiškų ar žaliavalgiškų) patiekalų, atitinkančių Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijas. Projekto tikslas: didinti Viešosios įstaigos "Jaunimo slėnis" darbuotojų kvalifikaciją, suteikti virtuvės darbuotojams žinių apie sveikos mitybos principais paremto maisto gamybą, taip pat išmokyti virtuvės darbuotojus sveikatai palankių bei inovatyvių patiekalų gaminimo būdų, naujų gamybos procesų, maisto produktų derinimo principų. Padavėjams-barmenams suteikti žinių apie klientų aptarnavimą apimant įvairius aspektus: mitybos (maisto derinimas), psichologinius (konfliktų valdymas), ekonominius (pardavimų skatinimas ir išteklių taupymas).


Paraiškų informacija

Paraiškos gavimo data: 2017-02-21
Nr. Vertinimo kriterijus Finansavimo statusas Vertinimo balas
1. Tinkamumo vertinimas Ne (2017-03-09)
2. Naudos ir kokybės vertinimas
Paraiškoje nurodyta projekto vertė: 31 500,00 Eur
Prašoma finansavimo suma: 22 050,00 Eur

Sutarties informacija

Projekto išlaidų suma, Eur Finansavimas, Eur Apmokėta išlaidų suma, Eur Išmokėtas finansavimas, Eur
0,00 0,00 0,00 0,00

Susiję įrašai