BDAR

Jūsų asmens duomenų valdymas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Slapukų politika Privatumo politika

 


Sukurti produktai

744 Viso įrašų
iki
Rodyti viską
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasRespublikinis priklausomybės ligų centras
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasSkuodo vaikų lopšelis-darželis
Sukūrimo data2021-04-06
VykdytojasNacionalinė švietimo agentūra
Sukūrimo data2021-04-01
VykdytojasLietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerija
ProjektasSocialinės paramos prieinamumo didinimas

SPIS Veiklos atsekamumo ir Socialinio darbo moduliuose tvarkomi asmens duomenys, kuriems taikomi saugaus asmens duomenų tvarkymo reikalavimai nustatyti  2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamente (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas Nr. I-1374 (galiojanti redakcija LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo NR. I-1374 pakeitimo 2018 m. birželio 30 d. įstatymas Nr. XIII-1426 ir kt. asmens duomenų apsaugą reglamentuojantys teisės aktai, todėl sukurtas produktas yra riboto naudojimo.

Sukūrimo data2021-04-01
VykdytojasLietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerija
ProjektasSocialinės paramos prieinamumo didinimas

Socialinės paramos šeimai informacinėje sistemoje (SPIS) tvarkomi asmens duomenys, kuriems taikomi saugaus asmens duomenų tvarkymo reikalavimai, nustatyti 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas Nr. I-1374 (galiojanti redakcija LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo NR. I-1374 pakeitimo 2018 m. birželio 30 d. įstatymas Nr. XIII-1426 ir kt. asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose teisės aktuose, todėl yra riboto naudojimo.

Sukūrimo data2021-03-29
VykdytojasVilniaus universitetas

Projekto esmė: atskleisti radiacinių defektų AlGaN-GaN dariniuose susidarymo ir modifikacijų įtaką, kintant įtėkiui, AlGaN-GaN scintiliatorių liuminescencijos spektrų ir elektrinių charakteristikų transformacijoms, kurios pasitelkiamos aukštųjų energijų spinduliuočių detektavimui.

Sukūrimo data2021-03-29
VykdytojasLietuvos kultūros tyrimų institutas

Projekto esmė: projekto įgyvendinimo metu siekta išanalizuoti kino vaidmenį sovietmečiu Baltijos (Latvijos, Estijos ir Lietuvos) šalyse 1944 – 1970 metais.

Sukūrimo data2021-03-29
VykdytojasVilniaus universiteto Studentų atstovybė
ProjektasViešojo valdymo švietimo srityje gerinimas įtraukiant nevyriausybines organizacijas

Tai interaktyvus leidinys apie atstovavimą su nuorodomis į sprendimų priėmimo proceso eigą, pagrindinius partnerius ir suinteresuotas šalis.

Sukūrimo data2021-03-29
VykdytojasLygių galimybių kontrolieriaus tarnyba

Apibendrindamas projekto rezultatus, Žmogaus teisių stebėjimo institutas parengė lygybės planų diegimo organizacijose ataskaitą. Ataskaitoje analizuojami įmonių poreikiai bei motyvacija lygių galimybių srityje, kokie veiksniai skatina įmones proaktyviai diegti lygių galimybių priemones savo veikloje bei kokios priežastys lemia, kad darbdaviai šių savo įsipareigojimų nevykdo. Ataskaitoje apžvelgiama diskriminacijos situacija Lietuvos darbo rinkoje, turėjusi įtakos ir projekto veiklų dizainui. Ataskaitoje pristatoma Žmogaus teisių stebėjimo instituto kartu su Lygių galimybių kontrolierės tarnyba išvystyta ir išviešinta motyvacinė sistema darbdaviams „Lygių galimybių sparnai“. Iniciatyva skirta paskatinti Lietuvos darbdavius aktyviau diegti lygias galimybes savo organizacijose ir dalintis gerąja praktika bei patirtimi su kitais darbdaviais, dar tik žengiančiais pirmuosius žingsnius šioje srityje. Ataskaitoje taip pat pateikiami prie standarto prisijungusių įmonių iniciatyvų lygių galimybių srityje, už kurias buvo teikiami „sparnai“, aprašymai.

Sukūrimo data2021-03-23
VykdytojasVilniaus universiteto ligoninės Žalgirio klinika