BDAR

Jūsų asmens duomenų valdymas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Slapukų politika Privatumo politika

 


Spausdinti

Finansavimas

Tvarių agrobiologiniių išteklių kompetencijos centras

Nr. 01.2.2-CPVA-K-703-02-0036

Paraiškos būsena:
Nesudaryta sutartis
Vykdytojas Vytauto Didžiojo universitetas
Savivaldybė Kauno miesto
Priemonė KOMPETENCIJOS CENTRŲ IR INOVACIJŲ IR TECHNOLOGIJŲ PERDAVIMO CENTRŲ VEIKLOS SKATINIMAS
Prioritetas 1 PRIORITETAS. Mokslinių tyrimų, eksperimentinės plėtros ir inovacijų skatinimas
Kvietimo kodas 01.2.2-CPVA-K-703-02

Projektas „Tvarūs agrobiologiniai ištekliai ir saugesnis maistas“ yra vykdomas Vytauto Didžiojo universiteto kartu su partneriais UAB „Batic peat“, UAB „Api`Phito Pharm". Pareiškėjas specializuojasi biotechnologijos moksliniuose tyrimuose ir taikomojoje veikloje. Projekto tikslas – sukurti ekologiškai švarų multifunkcionalų modulinį prietaisą tinkantį bioproduktų pasterizavimui neterminiu būdu; bičių pikio gryninimo technologiją, kurios metu išgaunami maisto produktai pasižymės natūraliomis konservuojančiomis ir stabilizuojančiomis savybėmis; sauso medaus ir chitosano mišinio kaip valgomosios kompozicinės plėvelės gryninimo technologiją, kurios metu maisto produktai pasižymės natūraliomis konservuojančiomis/stabilizuojančiomis ir ilgesnio saugojimo efekto savybėmis; ekologiškai švarių pašarų priedų kailiniams žvėreliams gamybos technologiją, kurios pagrindu sukurti produktai, pasižymės probiotiniu ir imuninę sistemą stiprinančiu poveikiu; stabilizuoti cheminius komponentus durpėse ir optimizuoti jų sudėtį, pagerinant durpių kokybę - augalų šaknijimąsi, vystymąsi bei mineralinių medžiagų pasisavinimą. Projektas atitinka sumaniosios specializacijos krypties Agroinovacijos ir maisto technologijos saugesnio maisto ir funkcionalaus maisto prioritetus.


Paraiškų informacija

Paraiškos gavimo data: 2017-10-05
Nr. Vertinimo kriterijus Finansavimo statusas Vertinimo balas
1. Tinkamumo vertinimas (2018-03-28)
2. Naudos ir kokybės vertinimas Ne (2018-03-28) 19.00
Paraiškoje nurodyta projekto vertė: 993 493,94 Eur
Prašoma finansavimo suma: 697 938,86 Eur

Sutarties informacija

Projekto išlaidų suma, Eur Finansavimas, Eur Apmokėta išlaidų suma, Eur Išmokėtas finansavimas, Eur
0,00 0,00 0,00 0,00

Susiję įrašai